Кіровоград: 103-й маршрут отримав свого перевізника

Жовтень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1382 | Коментарі: 0

5 жовтня у Кіровоградській міській раді відбулося засідання конкурсної комісії з визначення перевізника на міському автобусному маршруті загального користування.

У засіданні, яке пройшло під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка, взяли участь члени конкурсної комісії, до складу якої входять представники громадських організацій, контролюючих органів і органів виконавчої влади та керівник підприємств-перевізників, що подали документи на участь у конкурсі.
За результатами проведеного конкурсу та результатами голосування конкурсний комітет вирішив визнати ПП «Автобаз-Кіровоград» пасажирським перевізником на міському автобусному маршруті загального користування № 103 «вул. Урицького – вул. Кільцева».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool