Кіно про права людини побачать і жителі Кіровоградщини.

Листопад 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

21 листопада 2011р. в Кіровограді розпочне покази 8-й Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Запрошуємо до перегляду!

Мандрівний фестиваль є традиційним продовженням Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Після показів у Києві, які цього року відбувалися з 25 до 31 березня, Docudays UA вирушає у подорож Україною.
Цього року найкращі документальні фільми на тему прав людини у рамках Мандрівного фестивалю Docudays UA побачать мешканці понад 120 міст і містечок України.
До програми цьогорічного Мандрівного фестивалю увійшли фільми-переможці 8-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, а також фільми-призери найвідоміших міжнародних фестивалів документального кіно. В конкурсній програмі та поза конкурсних показах взяли участь 63 стрічки з України та інших країн Європи, США, Канади, Нової Зеландії, Індії, країн Південної Америки і Африки.
Більше про фестиваль можна дізнатися на сайті http://www.docudays.org.ua
На Кіровоградщині фестиваль проходитиме з 21по 25листопада 2011р.
Відкриті покази відбуватимуться щоденно в Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Чижевського (о 15.00). Закриті покази пройдуть і в Кіровоградському державному педагогічному університеті ім. Винниченка , Кіровоградському національному технічному університеті, Державній льотній академії України, Загальноосвітній школі №3, Загальноосвітній школі №24.
Вхід на всі покази є вільним!
Партнерами у проведенні днів документального кіно на Кіровоградщині традиційно кожного року стають Громадська організація «Територія успіху» та Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Чижевського (ОУНБ ім. Чижевського).
Контактна особа: Швидич Тетяна, тел.. 0951329155, Юлія Бочарова-Туз, тел.. 0979985040


Список фільмів 8-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA на Кіровоградщині.

Загальна кількість фільмів 9 (дев’ять) шт.:
1. Народження Карли / Karla’s Arrival Коен С’юдгеест (Koen Siudgeest) / Іспанія (Spain) / 2010 / 90’
2. Поза зоною досяжності / Out of Reach Якуб Стожек (Jakub Stozek) / Польща (Poland) / 2010 / 30’
3. Авто*Мат / Auto*Mate Мартін Маречек (Martin Marecek)/ 2009 / 90’
4. Смердючий корабель / The Sti nking Ship Багассі Коура (Bagassi Koura) / США (USA) / 2010 / 27’
5. Правосуддя для Сєргєя / Justi ce for Sergei Ганс Германс, Мартін Маат (Hans Hermans, Martin Maat) / Нідерланди (The Netherlands) / 2010 / 64’
6. Вам не подобається правда – 4 дні в Гуантанамо / You Don’t Like The Truth – 4 Days Inside Guantanamo Люк Коте, Патрисіо Енрикес (Luc Cote, Patricio Henriquez) / 2010 / 99’
7. Ґуґара / Gugara Анджей Дибчак, Яцек Нагловскі (Andrzej Dybczak, Jacek Naglowski) / Польща (Poland) / 2008 / 65’
8. Килимок, Андрій Роханський, Україна, 2010, 12
9. Ніде в Європі / Nowhere in Europe Керстін Нікіг (Kerstin Nickig) / Німеччина, Польща (Germany, Poland) / 2009 / 98’


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool