Керівництво Одеської залізниці привітало студентів-першокурсників із Днем знань

Вересень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Цьогорічний День знань для студентів-першокурсників Одеського коледжу транспортних технологій залишить по собі немало приємних спогадів, адже це не лише початок нового навчального року, всенародне свято мудрості; це свято символізує початок важливого етапу, який стане міцним фундаментом для ґрунтовних професійних знань майбутніх працівників Одеської магістралі.

Делегати від залізниці – начальник служби кадрової і соціальної політики Костянтин Стрембіцький та перший заступник голови Дорпрофсожу Ігор Соловйов привітали студентів на святковій лінійці.

Директор коледжу Йосип Дидишко подякував керівництву залізниці за плідну багаторічну співпрацю з навчальним закладом, адже цього року на залізниці почали працювати майже 150 випускників Одеського коледжу транспортних технологій. Наразі триває виробничо-технологічна практика у структурних підрозділах залізниці. Взагалі на структурних підрозділах залізниці працюють понад 5,5 тис. випускників коледжу.

Директор коледжу висловив упевненість, що теперішньому поколінню майбутніх залізничників належить зайняти достойну позицію в українському суспільстві, розвивати економіку та культуру, а навчання та виховання достойних громадян України — це головна мета викладачів коледжу та освіти взагалі.

З нагоди свята троє студентів коледжу, які продемонстрували відмінні результати роботи, проходячи практику в пасажирському вагонному депо Одеса-Головна, були відзначені почесними нагородами із грошовими виплатами від начальника залізниці.

Цього дня у коледжі зібралися колишні випускники тепловозного відділення, які 35 років тому закінчили навчальний заклад. Вони ділилися спогадами та спілкувалися.

Представники керівництва Одеської залізниці взяли участь в урочистостях присвячених Дню знань в інших профільних навчальних закладах, зокрема головний інженер Херсонської дирекції залізничних перевезень Сергій Топалов привітав студентів Миколаївського технікуму залізничного транспорту ім. В. Образцова, начальник Знам'янської дирекції Віктор Казанджій — студентів Української державної академії залізничного транспорту у Харкові, а начальник служби перевезень Віталій Мельник привітав студентів Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool