Керівник Нацполіції Кіровоградської області зустрівся з жителями Новоукраїнського району

Листопад 10, 2016 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

Мета робочого візиту – зустріч із населенням та особистий прийом громадян. Усіх, хто мав потребу звернутися до головного поліцейського області з будь-яких питань, змогли зробити це, завітавши до будівлі районної державної адміністрації.

Місце було обрано не випадково, а виключно для того, аби відвідувачі почували себе зручно.

Питання, які розглядалися, стосувалися стану підтримання правопорядку, профілактичної роботи, розслідування окремих кримінальних правопорушень, взаємодії поліції та населення.

Дехто з відвідувачів виявив бажання обговорити свої проблеми з керівником поліції, спілкуючись вже під час особистого прийому. Полковник Кондрашенко уважно вислухав усіх громадян, окремі питання взяв на особистий контроль та дав відповідні доручення підлеглим.
«Про результативність роботи будь-якого районного підрозділу поліції краще дізнаватися під час спілкування з місцевими мешканцями. Це дуже важливо, коли люди йдуть на зустріч, висловлюють своє бачення, готові сприяти поліції у її роботі, довіряють власні проблеми і знають, що їх допоможуть вирішити. Так само важливо, щоб громадяни не витрачали час, аби дістатися з Новоукраїнського району до обласного центру і мали змогу обговорити потрібні їм питання на місці. І надалі плануємо проводити такі зустрічі в інших районних центрах», - зазначив Сергій Григорович.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool