Івано-Франківська область: четвертий Всеукраїнський фестиваль вареників

Березень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

У неділю, 17 березня 2013 року, в останній день Масляної – свята, яке символізує прощання із зимою і зустріч весни, гірськолижний курорт «Буковель» вже вчетверте проводить Всеукраїнський фестиваль вареників.

Отож кожен, хто долучиться до учасників фестивалю, зможе поласувати улюбленою стравою українців — варениками зі шкварками, цибулею, картоплею, печінкою, вишнями, сливами та іншими начинками, яких є більше сотні, та визначити, які з них найсмачніші! Ба, навіть встановити новий світовий рекорд зі швидкісного поїдання вареників!
Організатори фестивалю обіцяють, що вареники буть дійсно по-домашньому смачні!
Програма Четвертого всеукраїнського фестивалю вареників теж обіцяє бути цікавою та веселою. Гості курорту зможуть змістовно і весело провести час, побачити театралізоване дійство, поєднати сімейний відпочинок із придбанням сувенірів та долучитися до участі у жартівливих конкурсах:
«Народний Вареник» - хто швидше, краще і більше вареників наліпить!
«Цибулька» - хто швидше і дрібніше накришить цибульки для зажарочки на варенички і не заплаче!
«Смажимо! Паримо! Варимо!» - хто більше, швидше, цікавіше всмажить по сковороді... ополоником!
«Пан Пацюк – поїдач вареників» - хто швидше і більше вареників з’їсть… і не подавиться! Не поділили вареники? То можна і побитись… великими подушками-варениками.
«Заспіваймо пісню веселеньку» - поїли…можна і співати! «Дам лиха закаблукам» - просимо до танцю!
Чекатимуть на глядачів і цікаві «Козацькі забави»: «Стовп із призами», «Біг у мішках», «Перетягування канату», «Піднімання бочки», «Конкурс свистунів», «Козацький пояс», «Кидання валянка»…
Лунатиме як сольний, так і хоровий спів. Про що співатимуть? А ви ще не здогадались? Отож бо!
Переможців конкурсної програми записуватимуть в «Партію любителів вареників», яка була створена в ТК «Буковель» під час проведення Першого фестивалю вареників. Головне програмне завдання партії : «Хай кожен живе, як вареник в сметані»! Всі українці люблять вареники, то ж перемога кандидатата від нашої партії на президентських виборах гарантована! А так, як президент буде любити українські вареники, а не російські пельмені, то й Україну любити буде!
Урочистий прийом у партію та вручення квитків новим членам «Партії любителів вареників» відбудеться біля пам’ятника Варенику, спеціально спорудженого до цієї події. Пам’ятник Варенику увійде в «Книгу рекордів ТК «Буковель» як найбільший вареник в світі, виготовлений зі снігу.
Усіх гостей фестивалю безкоштовно пригощатимуть різноманітними млинцями, варениками, приготовленими на відкритому вогні у великому казані.

Організатор фестивалю: Event-агентство «Art-Bukovel».
Партнерами в проведенні свята і такої нечуваної гостинності стануть ТК «Буковель», ТМ «Хортиця», ресторан «Козачок».
Фестиваль проводиться за підтримки депутата Івано-Франківської обласної ради Олександра Шевченка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool