Івано-Франківщина: відшуміла Масляна (фото)

Березень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

ТК «Буковель» приймає на своїх теренах не тільки вітчизняних туристів, але й зарубіжних і, звичайно ж, представляє Україну не тільки з питань організації спортивного життя країни, пропаганди здорового способу життя, але й позиціонує себе як культурний центр.

 Тут за підтримки депутата Івано-Франківської ради Олександра Шевченка проходять фольклорні фестивалі, всеукраїнські пленери живописців та скульпторів.
От і минулої неділі, 17 березня, буковельські простори були наповнені піснями та сміхом: гості гірськолижного курорту мали можливість взяти участь у Четвертому всеукраїнському фестивалі вареників. Масляній. Це свято – свідчення того, що прадавні звичаї повертаються до життя.прекрасна Це і можливість популяризації української національної кухні, національного виробника та закладів харчування, які діють на теренах курорту та краю.
Отож, традиційні мандри буковельськими схилами, доповнилися жартівливими змаганнями, танцями та піснями і..,звичайно, обіймами та поцілунками. Адже у Сиропусну неділю християни взаємно просять один у одного прощення за свої провини, обіймаються і обмінються поцілунком миру.
Гості курорту цього дня мали можливість побачити театралізоване дійство, поєднати сімейний відпочинок із придбанням сувенірів та долучитися до участі у жартівливих конкурсах та козацьких забавах і отримати приз.
У конкурсі зі швидкого поїдання вареників цього року став переможцем іванофранківець Валько Орест, який за 4 хвилини з’їв сто вареників, побивши рекорди трьох попередніх фестивалів. І виграв путівку на тижневий відпочинок у ТК «Буковель».
Вперше прозвучав гімн партії «Любителів вареників», під звучання якого нові члени партії отримали посвідчення.

Івано-Франківщина: відшуміла Масляна (фото)

Івано-Франківщина: відшуміла Масляна (фото)

Івано-Франківщина: відшуміла Масляна (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool