Іван Марковський: вибори у Кіровограді мають пройти чесно

Серпень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді триває засідання «круглого столу» на тему «Кіровоградський міський голова: яким він має бути», ініційованого Громадською спілкою «Громадянський центр розвитку суспільства».

Перед початком роботи “круглого столу” до його учасників звернувся секретар міської ради Іван Марковський.
Виборчі перегони у Кіровограді фактично вже розпочалися, відзначив очільник міста. Це видно по активізації політичних сил і окремих претендентів на посаду міського голови та депутатів міської ради в інформаційному просторі, в Інтернет-ресурсах, у початку реалізації різного роду виборчих технологій.
- На жаль, майбутні учасники перегонів вже сьогодні дозволяють собі акції, сумнівні з точки зору законності і моралі, але, мабуть, безпрограшні, як вони вважають, з точки зору кінцевого результату виборів, констатував Іван Марковський. - Мова йде про роздачу мешканцям міста продуктових наборів - під виглядом різної добропристойної допомоги. Неприємно, що у цих технологіях задіяні і діючі депутати міської ради. Зі свого боку я, як секретар Кіровоградської міської ради, який виконує обов’язки міського голови, висловлюю різке засудження таким діям наших політиків. Вважаю, що це не сприятиме реальному, добровільному, свідомому вибору кіровоградців на виборах до місцевих органів влади.
Так само люди вже сміються з намагань деяких депутатів приписати собі заслуги всієї міської ради, переконати кіровоградців у тому, що відремонтований дах, заасфальтована вулиця, відновлене освітлення, запущений новий транспортний маршрут – виключно їхніх рук справа. Це ще один варіант нечесної гри, який точно не додасть бонусів у політичну скарбничку таких майбутніх кандидатів у владу.
Позавчора ми зустрічалися у міській раді із керівниками місцевих осередків політичних партій, громадськими діячами. Говорили про чесні вибори, про толерантну поведінку з боку кожного кандадата. Ніхто не заперечив, усі погодилися. Тому, я сподіваюся, що політики дотримуватимуться свого слова.
У свою чергу, можу запевнити, що міська влада працюватиме виключно у правовому полі, забезпечить повну технічну готовність усіх виборчих дільниць та вчасний початок кампанії. Ми також відкриті до спілкування з політичними партіями, вислухаємо усі конструктивні пропозиції щодо покращення організації виборчого процесу.
Пам’ятаймо, вибори пройдуть, а нам усім жити в одному, рідному для нас, місті та дивитися один одному в очі. Дуже хочу, щоб ми провели вибори так, щоб не довелося місяцями підраховувати їх результати, а, найголовніше, щоб не довелося відводити очі від людей.

джерело  фото Ігоря Філіпенка.

Кировоград: каким должен быть наш мэр?


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool