Іван Марковський: кіровоградці мають можливість оцінити якість виконаних робіт

Вересень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1323 | Коментарі: 0

У Кіровограді триває масштабний ремонт міських доріг.

Сьогодні спеціалісти – дорожники та спеціальна техніка працюють відразу на декількох вулицях: на Жуковського, Пушкіна, Покровській, на провулку Фортечному виконуються підготовчі роботи. По вулиці Київський відбувається асфальтування.
- Київська – одна із найпроблемніших вулиць у Кіровограді, - відзначив секретар міської ради Іван Марковський.

– Це і транспортна магістраль з надзвичайно пожвавленим рухом і, одночасно, територія залягання магістрального теплопроводу, по якому подається тепло у домівки кіровоградців. Цього року ми домоглися поєднання виконання ремонтних робіт: тепловики здійснили заміну своїх труб на найскладнішій ділянці мережі – під перехрестям вулиць Київської та Олени Бур’янової, а дорожники поклали якісний асфальт. Такий підхід ми застосовуватиме і в подальшому – це значною мірою продовжить термін експлуатації дорожнього покриття.

Хоч проектом передбачений поточний ремонт дороги по вулиці Київській, спеціалісти “Облавтодору” фактично суцільною стрічкою поклали новий асфальт на відрізку від вулиці Фрунзе до парку Космонавтів. Загальний бюджет ремонту цієї вулиці складає близько 1,2 мільйона гривень. При цьому за результатом тендерних торгів вартість виконання робіт зменшилася на 300 тисяч гривень.

- Дорожники витримують поки темп запланованих ремонтів доріг у Кіровограді, - наголосив Іван Марковський. – Міська влада, у свою чергу, тримає хід ремонтних робіт на особливому контролі. Адже цього року необхідно освоїти понад 27 мільйонів гривень на виконання капітальних і 26,5 мільйонів гривень – на поточний ремонт дорожнього покриття. Ще майже 21 мільйон гривень на капремонти передбачено з державного бюджету у вигляді субвенції. Переконаний, що кіровоградці мають можливість оцінити якість виконаних робіт і врешті – решт повірити у те, що за декілька років планомірної праці кіровоградське дорожнє господарство можна привести до належного стану

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool