Іван Марковський: Кіровоград не винен автобусному парку жодної гривні

Грудень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1194 | Коментарі: 0

Кіровоград не має заборгованості перед ОАО «Автобусный парк 13527», який у односторонньому порядку припинив обслуговувати всі свої маршрути в обласному центрі. На цьому акцентував увагу секретар міської ради Іван Марковський під час апаратної наради в режимі он-лайн зв’язку, повідомляє офіційний сайт міськради

Відмовишись працювати , АТП – 13527 фактично позбавило місто великомісткого транспорту, - відзначив Іван Марковський – У той же час ми залучили 20-ти та 40-місні автобуси до обслуговування мікрорайонів міста та збільшили кількість тролейбусів, які працюють на центральному маршруті. що їздять центром, а на наступний рік плануємо закупити ще тролейбуси. Сьогодні місто веде перемовини у Києві, щоб за отримати з державного бюджету субвенцію для придбання 20 автобусів на наступний рік.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool