Іван Марковський доручив вивчити можливість будівництва мосту на Старій Балашівці

Грудень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Питання будиівництва нового мосту через Інгул, який з’єднує Стару Балашівку з вулицею Московською у Кіровограді двічі піднімався під час спілкування секретаря міської ради Івана Марковського з мешканцями міста в ефірі Кіровоградського інтернет телебачення.

Секретар міської ради особисто виїхав на місце, де мешканці мікрорайону фактично господарським способом облаштували місточок, який користується великою популярністю у місцевих власників автотранспорту.
Поки що автомобілі пересуваються через місце переправи обережно, з пересторогою, бо місточок вузенький. Жителі переконують, що будівництво повноцінного мосту у цьому місці дозволить людям значно скоротити час, щоб дістатися до центру Кіровограда і дасть змогу пустити громадський транспорт, який сполучить Стару Балашівку зНовомиколаївкою та автовокзалом №1.
Безпосередньо на місці Іван Марковський доручив начальнику управління капітального будівництва вивчити можливість зведення тут мосту та визначити його попередню вартість.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool