ІОЦ Одеської залізниці став лідером галузевого змагання Укрзалізниці

Червень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Згідно з підсумками галузевого змагання за 2014 рік інформаційно-обчислювальний центр (ІОЦ) Одеської магістралі визнано кращим по мережі залізниць.

З цієї нагоди під час урочистих зборів заступник начальника Департаменту корпоративної інформатизації Укрзалізниці В’ячеслав Великодний вручив перехідний прапор та почесний диплом начальнику ІОЦ Одеської залізниці Олегу Шварцу та привітав колектив центру із заслуженою перемогою. Це вже друга перемога центр в галузевому змаганні за останні роки.
Сьогодні інформаційно-обчислювальний центр є основою інформаційно-аналітичного управління інфраструктури Одеської залізниці та складовою частиною автоматизованих систем Укрзалізниці. Підрозділи ІОЦ обслуговують центральний кластерний комплекс серверів, автоматизовані робочі місця на базі ПЕОМ, квитково-касові апарати залізниці, устаткування мережі передачі даних і локальних обчислювальних мереж. До складу ІОЦ входять 4 регіональні обчислювальні центри і єдиний технологічний центр по обробці перевізних документів (ЄТЕХПД).
Інформаційно-обчислювальний центр займається прийомом, зберіганням, захистом і видачею користувачам, керівництву залізниці, дирекціям залізничних перевезень і структурним підрозділам усіх видів інформації, пов'язаної з автоматизованим контролем і керуванням фінансами й ресурсами, виробничою діяльністю, статистичним обліком і аналізом господарської діяльності залізниці. Разом з тим ІОЦ веде взаємний обмін даними з Головним інформаційно-обчислювальним центром (ГІОЦ) УЗ і ІОЦ сусідніх залізниць.
На Одеській залізниці, за участі ІОЦ, протягом останніх років введено в експлуатацію єдину автоматизовану систему керування вантажними перевезеннями, продаж квитків через Інтернет для пасажирських перевезень, значна кількість фінансово – економічних систем і систем управління інфраструктурою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool