Інтуїція вкотре не підвела працівників ДАІ

Травень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Під час несення служби на стаціонарному посту в смт. Олександрівка Кіровоградської області працівниками взводу з обслуговування стаціонарного посту роти ДПС ДАІ капітаном міліції Поповим Олександром Олександровичем спільно з прапорщиком міліції Цимбал Сергієм Івановичем та сержантом міліції Петруком Андрієм Анатолійовичем в рамках проведення оперативно-профілактичної операції «Розшук» був зупинений приватний вантажно-пасажирський автомобіль «Volkswagen», що прямував за маршрутом Київ-Донецьк. В салоні автомобіля крім водія знаходилось ще декілька пасажирів.

З документами у водія було все гаразд, а от підозріла поведінка одного з пасажирів автомобіля насторожила працівників ДАІ. Пасажир намагався уникнути спілкування з правоохоронцями та на запитання відповідав не в лад. Щоб не сполохати підозрілого пасажира, вирішили перевірити документи за обліковою базою у всіх людей, які знаходились в салоні автомобіля. Дійсно, інтуїція працівників ДАІ не підвела, 23-річний пасажир, який зацікавив автоінспекторів має серйозні проблеми з законом. Вже 2 роки його розшукують правоохоронці за вчинення ряду крадіжок та злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, вчинених на території Харківської області. Після перевірки, водій автомобіля «Volkswagen» продовжив свій шлях, але без одного пасажира, оскільки розшукуваного було затримано, доставлено до Олександрівського райвідділу міліції та повідомлено ініціатора розшуку.
Доречі, за час проведення оперативно-профілактичної операції «Розшук» працівниками Державтоінспекції області було затримано 2 злочинця та розшукано 2 безвісти зниклих.
Справді говорять – від пильного несення служби залежить рівень правопорядку на автошляхах. І цю істину неможливо спростувати.


Сектор профілактичної роботи УДАІ УМВС
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool