Інспектори Державтоінспекції Кіровоградщини нагадують дітям правила дорожнього руху (ФОТО)

Лютий 29, 2012 | Новини | Переглядів: 2286 | Коментарі: 0

Профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму – одне з головних завдань в роботі Державтоінспекції. Починати навчання дітей Правилам дорожнього руху потрібно з раннього дитинства.

Проведення таких уроків є дуже важливим та необхідним, адже саме вони розвивають у школярів навички свідомого користування Правилами дорожнього руху, пояснюють важливість дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження свого здоров’я та життя.

Інспектори Державтоінспекції систематично проводять уроки з вивчення Правил дорожнього руху в дитячих садках та загально-освітніх школах області, тому що профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму починається саме з цього.
Один з таких уроків, на тему «Безпека на дорозі – безпека життя», був проведений з першокласниками в гімназії ім. Т. Шевченка школі I ступеню «Гармонії» 27 лютого 2012 року інспектором сектору профілактичної роботи УДАІ УМВС в області Розгачовою Марією.
Заняття з першокласниками пройшло в ігровій формі, що дало змогу дітям уважно слухаючи викладений матеріал, не втомлюватися, а навпаки брати активну участь в обговоренні питань з даної теми.
Отже, школярі зрозуміли й погодилися з тим, що безпечний шлях – це найкращий шлях до школи.

Інспектори Державтоінспекції Кіровоградщини нагадують дітям правила дорожнього руху (ФОТО)

Інспектори Державтоінспекції Кіровоградщини нагадують дітям правила дорожнього руху (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool