Інспектори Державтоінспекції Кіровоградщини нагадують дітям правила дорожнього руху (ФОТО)

Лютий 29, 2012 | Новини | Переглядів: 2270 | Коментарі: 0

Профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму – одне з головних завдань в роботі Державтоінспекції. Починати навчання дітей Правилам дорожнього руху потрібно з раннього дитинства.

Проведення таких уроків є дуже важливим та необхідним, адже саме вони розвивають у школярів навички свідомого користування Правилами дорожнього руху, пояснюють важливість дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження свого здоров’я та життя.

Інспектори Державтоінспекції систематично проводять уроки з вивчення Правил дорожнього руху в дитячих садках та загально-освітніх школах області, тому що профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму починається саме з цього.
Один з таких уроків, на тему «Безпека на дорозі – безпека життя», був проведений з першокласниками в гімназії ім. Т. Шевченка школі I ступеню «Гармонії» 27 лютого 2012 року інспектором сектору профілактичної роботи УДАІ УМВС в області Розгачовою Марією.
Заняття з першокласниками пройшло в ігровій формі, що дало змогу дітям уважно слухаючи викладений матеріал, не втомлюватися, а навпаки брати активну участь в обговоренні питань з даної теми.
Отже, школярі зрозуміли й погодилися з тим, що безпечний шлях – це найкращий шлях до школи.

Інспектори Державтоінспекції Кіровоградщини нагадують дітям правила дорожнього руху (ФОТО)

Інспектори Державтоінспекції Кіровоградщини нагадують дітям правила дорожнього руху (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool