Іноземця примусово повернуть до рф із Кіровоградщини

Червень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 1859 | Коментарі: 0

Протягом місяця місто Кропивницький у примусовому порядку повинен залишити 65-річний громадянин російськоі федерації.

Іноземець приїхав в Україну 6 років тому, щоб залишитись постійно проживати та врешті вирішив набути громадянство України, оскільки тут народився.

У 2021 році чоловіку було оформлено набуття громадянства України. Відповідно до законодавства протягом двох років йому необхідно було припинити громадянство російської федерації. У березні 2023 року сплив термін зобов’язання, яке іноземець не виконав, тому опинився у нелегальному становищі.

При проведенні рейду громадянина рф виявили працівники Кропивницького сектора Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області. Відносно нього складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про примусове повернення до країни громадянської належності.

Управління ДМС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool