Іноземець підрізав кіровоградця

Березень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

 Працівники Ленінського відділу міліції Кіровоградського МВ УМВС в області 4 березня затримали 27-річного громадянина іншої держави за підозрою у замаху на вбивство 21-річного кіровоградця. До речі, підозрюваний вже був судимий за скоєння аналогічного злочину на батьківщині. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 Історія розпочалася задовго до конфлікту, який трапився біля одного з розважальних закладів Кіровограда в ніч з 3 на 4 березня. Потерпілий мав стосунки з дівчиною, залицяльником якої раніше був 25-річний громадянин іншої держави. Тривалий час молоді люди з’ясовували стосунки телефоном та у соцмережах в Інтернеті. Один на один вони зустрілись у нічному клубі. Туди екс-кавалер завітав із родичем, який нещодавно приїхав до України.
 Аби поставити крапку у конфлікті, чоловіки вийшли із розважального закладу з’ясувати стосунки. Зав’язалася бійка і в результаті старший з родичів наніс потерпілому два проникаючих ножових поранення в область черевної порожнини та грудної клітини і кілька колото-різаних ран. Обидва іноземці одразу ж зникли з місця пригоди.
Працівник нічного клубу на власному автомобілі відвіз пораненого до обласної лікарні та було викликано співробітників міліції.
«По гарячих слідах» працівники Ленінського відділу міліції затримали підозрюваного. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 15 ККУ (замах на вбивство). Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool