Інформацію про факти корупції в прокуратурі можна повідомляти на «телефон довіри»

Червень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

Ми уже інформували, що у прокуратурі Кіровоградської області у кінці минулого року введено посаду старшого прокурора прокуратури області з питань внутрішньої безпеки. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у прес-службі прокуратури області

Наказом Генерального прокурора України на цю посаду призначено Лебеденка В”ячеслава Миколайовича. Його повноваження передбачають здійснення заходів щодо виявлення фактів неправомірного втручання в діяльність органів прокуратури, перешкоджання прокурорам і слідчим у виконанні своїх зобов”язань, загроз їх особистій безпеці, а також попередження та принципове реагування на скоєння прокурорсько-слідчими працівниками ганебних вчинків.
Наразі повідомляємо, що новоствореним підрозділом систематично проводиться робота та вживаються заходи щодо забезпечення додержання прокурорсько-слідчими працівниками вимог чинного законодавства, недопущення скоєння ними ганебних вчинків у тому числі адміністративних корупційних правопорушень, а також дорожньо-транспортних пригод. У результаті вжитих заходів цього року у органах прокуратури Кіровоградщини вказаних фактів зі сторони працівників прокуратури регіону не допущено.
Окрім того, нагадуємо, що у прокуратурі області працює «телефон довіри» (0522) 27-63-05. За вказаним номером мешканці міста та області можуть повідомляти про факти корупції в органах прокуратури, а також про інші порушення закону з боку працівників прокуратури.
Прийом повідомлень здійснюється у робочі дні з 9 до 18 години.
Уся інформація отримана на «телефон довіри» доводиться до відома прокурора області Олега Левицького.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool