Інформація щодо проведення інтерактивного онлайн шахового турніру Кіровоград - Вологда (ФОТО)

Грудень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” спільно з Кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва ім. О.М.Бойченка 6 грудня 2011 року у приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка організовано проведення шахового турніру в рамках міжнародного молодіжного WEB-марафону „Бібліотека і молодь: грані дотику” (Україна – Росія).

Захід проводився з метою гармонійного поєднання духовного та фізичного початку молоді, зміцнення дружніх зв’язків між сусідніми державами та популяризації здорового способу життя.

Команда Кіровоградської області була представлена любителями шахів з міста Кіровограда, це – Лущак Евген – студент Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка та Касьяненко Аліна – учениця загальноосвітньої школи № 5, а також, представником з Новоукраїнського району Колесником Миколою – учнем Іванівської загальноосвітньої школи.
Вологодська команда була представлена учасниками більш старшої вікової категорії, переважно студентами, це – Мойсеєнко Вадим, Шишигін Дмитро та Запанкова Галина.
В результаті майстерної та наполегливої гри перемогу здобули шахісти з Вологди. Але жоден гравець не залишився без уваги! Всі учасники турніру були нагороджені дипломами Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, а переможці отримали ексклюзивні кубки.
 

Інформація щодо проведення інтерактивного онлайн шахового турніру Кіровоград - Вологда (ФОТО)

Інформація щодо проведення інтерактивного онлайн шахового турніру Кіровоград - Вологда (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool