Інформація про закладання вибухового пристрою у вагоні поїзда «Херсон-Харків» не відповідає дійсності

Липень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

28 липня 2012 року поїзд № 376 сполученням Херсон-Харків (формування Південної залізниці) було затримано по станції Високопілля для перевірки повідомлення про закладання у останньому вагоні цього поїзда вибухового пристрою. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ОЗД

Залізничники оперативно вивели усіх пасажирів з вагонів та відвели на безпечну відстань. Підрозділи МНС та лінійного відділу міліції на Одеській залізниці перевірили усі вагони поїзда. Інформація про наявність вибухового пристрою у ході перевірки не підтвердилася. Затримка поїзда становила 4,5 години.
Службовим розслідуванням на місці було встановлено: зазначену інформацію надав мешканець Миколаївського району, який зійшов з цього поїзда і, перебуваючи у нетверезому стані, повідомив про вибуховий пристрій черговій по станції Блакитне. Вказаного пасажира за надання недостовірної інформації було затримано працівниками міліції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool