Індекс споживчих цін на Кіровоградщині

Січень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Індекс споживчих цін (ІСЦ) в області у грудні 2012 р. порівняно з листопадом становив 99,9%, з початку року – 98,8% (по Україні – 100,2% та 99,8% відповідно). Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

На споживчому ринку у грудні ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизились на 0,2%. Найбільше подешевшав цукор (на 5,9%). На 2,1–1,1% знизилися ціни на рис, морозиво, рибу та продукти з риби, продукти переробки зернових, сало, м'ясо та м'ясопродукти, інші продукти харчування. Разом з цим на 6,8% та 3,0% подорожчали овочі та яйця, на 2,8–0,9% зросли ціни на хліб, сметану, кисломолочну продукцію.
Алкогольні напої та тютюнові вироби стали дорожчими на 1,0%, у т.ч. тютюнові вироби – на 1,2%, алкогольні напої – на 0,9%.
Ціни на транспорт у цілому зросли на 0,1%, що в першу чергу зумовлено підвищенням вартості перевезень залізничним пасажирським транспортом на 1,3%.
У сфері охорони здоров’я відбулося зниження цін на 0,4% за рахунок здешевлення фармацевтичної продукції на 0,9%.
Разом з цим на 6,7–0,8% знизились ціни на туристичні послуги, побутову техніку, одяг і взуття, аудіотехніку, фотоапаратуру та обладнання для обробки інформації, телефонне обладнання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool