«Ігри незламних» відбулися у Кропивницькому (ФОТО)

Вересень 29, 2023 | Новини | Переглядів: 390 | Коментарі: 0

З нагоди відзначення Міжнародного дня студентського спорту за ініціативи Кропивницького інженерного фахового коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету у Ковалівському парку обласного центру  було організовано змагання для молоді під назвою «Ігри незламних».

 «Ігри незламних» відбулися у Кропивницькому

 «Ігри незламних» відбулися у Кропивницькому

 «Ігри незламних» відбулися у Кропивницькому


Долучилася до заходу і Служба порятунку. Кожна з команд на старті отримала маршрутний лист та рушила долати етапи змагань. Одна з локацій гри була присвячена питанням безпеки. Тут на учасників гри чекали інтелектуальні завдання та вправи та швидкість, кмітливість і витривалість.

Молоді пропонували розв’язання ребусів та квестових завдань з питань пожежної та мінної безпеки. Також юним шукачам пригод довелося змагатися в одяганні бойовок на швидкість та вправлятися з ручним комбінованим стволом.

Цей етап змагань передбачав також спілкування з психологом та опанування розвантажувальних технік для нервової системи.

Участь в «Іграх нескорених» брали не лише студенти, а й менш досвідчені гравці. Юні за віком та не менш охочі до пригод учасники активно долучалися до усіх етапів змагань та нічим не поступалися студентським командам.

Таким яскравим, емоційно насиченим та дуже продуктивним у пізнанні питань безпекового спектру виявився ранок для кропивницької молоді.

Разом з освітянами виховуємо у молодого покоління свідоме та відповідальне ставлення до власної безпеки !

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool