Ігор Жабченко: Будемо робити команду, яка б радувала вболівальників своєю грою

Вересень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1408 | Коментарі: 0

Наставник кіровоградської «Зірки» Ігор Жабченко на післяматчевій прес-конференції поділився своїми враженнями від матчу із чернівецькою «Буковиною».

Складна гра. Дуже важливо набирати очки. Для нас три очки як повітря. Я вдячний хлопцям за те, що вони виклалися на всі сто відсотків. Не все те, хотіли, в нас виходило. В звітному матчі було видно, що в нас команда однодумців. Будемо робити команду, яка б приносила задоволення своїм вболівальникам грою та її якістю. Зараз їде до нас ряд футболістів, добре знайомих кіровоградцям, які допоможуть нам створити ту команду, яку хочемо.

Центральний та лівий захисники – це проблемні точки. Згідні з цим?
Так. Є проблеми. Подивіться в попередніх матчах з «Металургом» та «Одесою» дитячі помилки в оборони; в звітній грі – теж. Не мають права таких помилок припускатися досвідчені футболісти. Роман Бочкур не лівий захисник. Вимушений я ставити його на цю позицію. До нього по звітній грі великих претензій немає. Хотілося у виконанні команди кращої якості гри, володіння м’ячем, награних комбінацій. Мало часу. Потрібно розібратися з тими людьми, які не підходять. Треба почистити ряди. Коли повертаєшся в місто, в якому тебе люблять, дуже приємно. Я приїхав, на тренування прийшло чимало вболівальників, говорять приємні побажання. Є план, який будемо виконувати. Якість футболістів має відповідати рівню першої ліги, от тоді буде команда. Коли людина не відповідає рівню, то що б не робив, користі не буде.

Не виключений варіант, що з деякими гравцями розстанетеся?
Так. Вже розсталися із Романом Луценком. Будемо чистити. Щодо придбань, то з Вінниці повертається Андрій Шибко. Маємо підписати захисника Ігоря Крижанівського, який в молодіжному складі ФК «Хімкі» був капітаном. Думаю Ігор допоможе нам, але йому потрібно набрати оптимальні кондиції. Точково будемо підсилюватися.

В двох матчах не погано входив у гру Дмитро Осадчий. Він поки що не готовий грати з перших хвилин?
Функціонально поки що він не готовий. Знаючи його по Сумах, де він був кумиром місцевих вболівальників, скажу, що потенціал в нього є. Він з тих футболістів, які не бояться обігравати, взяти гру на себе, пройти, забити. Такий футболіст нам потрібний.

джерело: http://fczirka.com.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool