Хуртовина замела дороги на Кіровоградщині: десяток авто потребували допомоги

Грудень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов протягом минулої доби підрозділи Головного управління ДСНС України в Кіровоградській області 11 разів залучались для надання допомоги водіям на складних ділянках автодоріг.

Надано допомогу водіям 12 транспортних засобів, з яких – 8 вантажних, 2 легкових автомобілі, 1 мікроавтобус та 1 автомобіль швидкої медичної допомоги. 

Зокрема, чотири рази залучались кропивницькі рятувальники  (пров. Степовий, вул. Джерельна, Балтійська м. Кропивницький та вул. Набережна с. Вільне Соколівської СТГ), 28-ї ДПРЧ смт Компанїівка (автошлях Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв), 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське (біля с. Новоселиця Благовіщенської СТГ), 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ (вул. Соборна), 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка (за межами с. Плоско-Забузьке та біля с. Добрянка Вільшанської СТГ), 32-ї ДПРЧ смт Петрове (вул. Філатова смт Петрове Олександрійського району), 27-ї ДПРЧ смт Новгородка (автошлях Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя).

Хуртовина замела дороги на Кіровоградщині

Хуртовина замела дороги на Кіровоградщині

Пресслужба ГУ ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool