Художній музей: Зимові програми

Грудень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1407 | Коментарі: 0

Запрошуємо взяти участь в тематичних програмах:

«Зимова казка» - розповідь «Як зустрічають Новий рік в різних країнах світу» (Чехія, Словаччина, Болгарія, Куба, Мексика, Польща, Росія); конкурс на кращу розповідь про родинні традиції святкування Нового року; майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас; перегляд новорічних мультфільмів; майстер-клас «Зимова казка мовою фарб».(Грудень-Січень)

«Андрій Первозванний» - розповідь про традиції святкування в Україні «Андрія», конкурси та вікторини, «Калита». (Грудень)

«Свято Катерини» - розповідь про традиції святкування в Україні «Катерини», народні звичаї та вірування, вікторина. (Грудень)

«Святий Миколай Чудотворець» - розповідь про життя і чуда святого, прислів’я та приказки пов’язані з ім’ям Святого Чудотворця, конкурс «Відгадай зимову загадку» та «Проспівай пісню», казка «Архипів млин», мультиплікаційний фільм «Святий Миколай».(Грудень)


«Свято Нового року» - цікавинки про Новий рік, жартівливі загадки, прикмети січня, вікторини на морально-етичні теми, конкурс малюнку на новорічну тематику, мультиплікаційний фільм та майстер – клас з орігамі. (Грудень)

«Різдво Христове» – січневі проповідки, обряди, традиції, Різдвяні віншівки й колядки. Майстер – клас по виготовленню різдвяного ліхтарика. (Грудень)

«Свято Василя Великого, або старий Новий рік» - обряди, традиції, повір’я, засівання, щедрівки, новорічні ігри «Меланка» та «Коза», мультиплікаційний фільм.(Січень)


«Свято Водохрещі» – оповідь, прикмети, обрядові пісні (Хрещенські щедрівки), мультиплікаційний фільм. (Січень)


Усі запропоновані програми проводяться за попереднім записом ! Тривалість програми - 1 година.


Вхідний квиток: для дорослих – 6 грн., для пенсіонерів – 4 грн.,
для школярів та студентів – 3 грн., для дошкільнят – 2 грн.
Вартість обслуговування групи не більше 30 осіб.:
для дошкільнят, школярів, студентів та пенсіонерів – 10 грн., для дорослих – 20 грн.

Музей відкрито для відвідування:
ЩОДЕННО (крім неділі)
Пн.-Чт.: з 9.00 до 18.00;
Пт.-Сб.: з 9.00 до 17.00
Адреса музею: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна
(колишня Карла Маркса), 60
Телефони для довідок:
(0522) 24–98–37, 24–56–81, 22–36–98                                                


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool