Хмельницька область: розчистка обвідного каналу та шандорів на гідроспоруді

Квітень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1194 | Коментарі: 0

7 квітня рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Летичівського району за допомогою шанцевого інструменту та комунальної техніки провели роботи з розчистки обвідного каналу та шандорів на гідроспоруді в с. Требухівці Летичівського району.

 

На місці події працювала виїзна комісія, до складу якої увійшли начальник цивільного захисту району – голова Летичівської районної державної адміністрації Валерій Кольгофер, начальник Управління надзвичайних ситуацій Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Плюта, керівництво обласного управління водних ресурсів та мобільна оперативна група ГУ ДСНС під керівництвом начальника Головного управління полковника служби цивільного захисту Бориса Болібруха. Завдяки проведеній роботі вдалося збільшити пропускну здатність гідроспоруди та знизити рівень води у р. Південний Буг вище за течією, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool