Хлопець з Кропивницького став головним героєм кліпу «Dzidzio» (ФОТО)

Квітень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 3611 | Коментарі: 0

Хлопець з Кропивницького Олег Кудя зіграв одну з головних ролей у новому кліпі популярного українського гурту «Dzidzio».

FOTOINFORM.NET нещодавно поспілкувався з Олегом та дізнався, як він потрапив на знімальну площадку.

Відзначимо, що кліп «Банда-Банда» є першим, де не Дзідзьо грає головну роль, а його найвірніші шанувальники, які є командою «Dzidzio familу». До речі, прем’єра відеороботи відбулася нещодавно, а саме - в середині березня. Всього лише за кілька днів кліп набрав мільйони переглядів. Як розповів нам Дзідзьо, нове відео розкриває особливості бандитського життя, яке він бачив у себе на Батьківщині - в місті Новояворівськ. Зйомки проходили тривали дві доби на подвір’ї однієї з київської шкіл та військової частини.

Хлопець з Кропивницькому, кліпу «Dzidzio» , фото Игоря Филипенко, кировоградские новости, кропивницкий новости,кліп «Банда-Банда»,Олег Кудря

Олег Кудя дуже радіє, що мав честь прийняти участь у великому проекті із улюбленим гуртом. Хлопець навчається у сьомому класі, у подальшому мріє продовжувати працювати з «Dzidzio familу». За словами хлопця:

«Вперше побачив гурт «Dzidzio» 3 грудня 2015 року в нашому місті. І здається пісня «Кадилак» мені найбільше тоді сподобалась, а далі зацікавився усіма піснями гурту. Радію, що разом з нашою командою «Dzidzio familу» підтримую та допомагаю нашому улюбленому гурту. Працювати з «Dzidzio» завжди дуже весело, позитивно і гарно. Чесно хочу сказати, звичайно іноді буває й складно, щось не зрозуміло… але потім результат перевершує всі очікування. Ми часто дуже їздимо до них на концерти в інші міста, зустрічаємо в своїх містах. І так сталося, що одного разу мені зателефонували та запропонували роль у кліпі «Банда-Банда». Це моя перша роль, було цікаво, а головне здійснилася моя мрія – працювати разом з улюбленими артистами».

Олег Кудя грав роль Очкаріка. «Я грав у кліпі хлопчика, який гарно вчиться в школі, який хоче бути завжди відмінником. “Двієчники” Грубий і Худий, що займаються контрабандою, весь час знущаються над очкариком. Проте через багато років, під час зустрічі однокласників видно, хто з них зробив правильний вибір. Суть кліпу – показати молоді, що треба вчитися, а не займатися дурницями»,- наголосив хлопець.

Хлопець з Кропивницькому, кліпу «Dzidzio» , фото Игоря Филипенко, кировоградские новости, кропивницкий новости,кліп «Банда-Банда»,Олег Кудря


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool