Херсонська область: колишньому слідчому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі

Листопад 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

За апеляцією прокуратури скасовано вирок суду першої інстанції, яким колишньому слідчому з Херсонської області, за зловживання службовим становищем, призначено умовний термін покарання.

Апеляційний суд Кіровоградської області підтримав позицію прокурора та постановив новий вирок згідно якого колишньому слідчому призначено реальну міру покарання у виді 5 років позбавлення волі. Крім того, суд позбавив засудженого права обіймати відповідні посади протягом трьох років та спеціального звання капітана міліції.
Нагадаємо, працівник міліції під час виконання своїх службових повноважень грубо порушив права підозрюваного, а згодом, обвинуваченого, - на захист. Зокрема, порушив кримінальну справу по факту ДТП, склав завідомо неправдиві документи щодо притягнення до кримінальної відповідальності жителя Кіровограда. Надалі правоохоронець власноруч вніс записи про нібито відмову підозрюваного від написання процесуальних документів в присутності понятих; склав протокол допиту свідків, вклавши в них завідомо неправдиві відомості, тим самим порушивши громадські права жителя обласного центру.
Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool