Харків: озброенний напад на ювелірну крамницю

Листопад 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1229 | Коментарі: 0

Четверо невідомих, озброєних ножами та травматичним пістолетом, вдерлися до приміщення магазину та одразу відкрили стрілянину.

В результаті отримав поранення один з охоронців приватної фірми. Зловмисники за допомогою молотків розтрощили вітрини та заволоділи золотими прикрасами. Інформація про надзвичайну подію надійшла до чергової частини Орджонікідзевського райвідділу міліції Харкова практично відразу після нападу. За словами начальника ГУМВС України в Харківській області генерал-майора міліції Олега Демченка, на місце події терміново вирушили працівники слідчо-оперативної групи, експерти та кінологи, а також усі найближчі наряди міліції. – Раніше за всіх на місце події прибули оперативні працівники, які знаходилися неподалік. При затримані нападників ті вчинили запеклий опір, при цьому один з міліціонерів отримав поранення. Однак завдяки чітким, грамотним та скоординованим діям працівникам харківської міліції протягом декількох хвилин вдалося затримати одного з нападників, – зазначив Олег Демченко. Пораненого працівника міліції доставлено до однієї з міських лікарень для надання необхідної медичної допомоги, стан його здоров’я стабільно тяжкий. За вказаним фактом слідчими Орджонікідзевського РВ відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (Розбій) та ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронцями вилучені ювелірні прикраси, зброя та автомобіль, на якому зловмисники намагалися перевезти викрадене майно. Правоохоронці проводять усі необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення місцезнаходження підозрюваних та їх затримання.
mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool