Харьків: "Міс в погонах 2013"

Березень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 2370 | Коментарі: 0

Бути жінкою у сучасному світі складно й відповідально. Вони народжують дітей, хвилюються за їхні долі, віддають рідним і близьким тепло, ніжність і любов, дбають про затишок у домівках, надихають чоловіків на нові звершення і здобутки та ще й працюють нарівні з ними.

Особливої поваги заслуговують жінки, які проходять нелегку службу в правоохоронних органах. Мужність жінок, які працюють в міліції, варта справжнього захоплення.

Сьогодні в харківській міліції майже третина особового складу – тендітні жінки. У правоохоронній системі є ділянки роботи, де жінка відіграє важливу роль. І незважаючи на складні умови праці та ненормований робочий день, вони дуже люблять свою роботу.

Знаходячись на службі в міліції, якою б важкою вона не була, і як би не забирала багато часу, жінка все одно лишається жінкою – чарівною, усміхненою, гарно одягнутою та дуже привабливою. І це не випадковість, адже жінки-міліціонери працюють зазвичай у чоловічому колективі, тому повинні виглядати, як кажуть, на усі сто.

Для того, щоб визначити найкрасивіших жінок в харківській міліції, керівництво Головного управління МВС України в Харківській області ініціювало проведення конкурсу краси «Міс в погонах 2013».

Це свято стало своєрідним подарункам до 8 Березня усім чарівним жінкам.

Головне завдання конкурсу – розкриття талантів вродливих жінок, що працюють в органах внутрішніх справ, їх творчих та професійних можливостей.

Конкурс проводився у два етапи. Переможці першого відбіркового туру, а це тринадцять атестованих співробітниць, від рядового міліціонера до оперуповноваженого Управління по боротьбі з організованою злочинністю, прийняли участь у фінальному етапі конкурсу.

Розпочалося свято з привітання заступника начальника ГУМВС України в Харківській області полковника міліції Ігора Богданова.

- 8 Березня – свято весни, любові, краси та ніжності, - звернувся до присутніх Ігор Юрійович. – Ми глубоко шануємо вас та безмежно вам вдячні за радість і тепло ваших сердець. У цей прекрасний день, який несе у світ ніжність і красоту, прийміть від імені керівництва харківської міліції слова найщиріших побажань – великого жіночого щастя, нев’янучої молодості, кохання та гармонії, доброго здоров’я, злагоди у сім’ях та натхнення у справах.

Урочистості продовжила презентація учасниць конкурсу, яка відбулася у вигляді слайд-шоу.

Потягом конкурсу дівчата змагалися у шести різноманітних випробуваннях: дефілювали у вечірніх та національних сукнях, демонстрували свої особисті творчі здібности, танцювали, співали, та вражали журі своїм інтелектом.

Доречі, компетенті судді оцінювали не лише презентаційні номери учасниць, а також їх вміння триматись на сцені та артистизм. Цікаво, що за весь період змагання міліцейських красунь, журі практично усім ставило високі оцінки.

Свято тривало майже три години. Паузи між конкурсними номерами були заповнені виступами самодільних колективів міста Харкова, а також театральними мізансценами єдиного в України аматорського міліцейського театру обласного управління внутрішніх справ «Діти майбутнього».

Наприкінці дійства журі довго сперечалось і радилось, кому ж з учасниць віддати перемогу, оскільки кожна з них була по своєму прекрасна і достойна найвищої нагороди.

А остаточний неупереджений вердикт суддів був таким: третьою віце-міс обрано старшого лейтенанта міліції слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області Тетяну Семенець. Другою віце-міс визнано Кристину Чернишову, інспектора патрульної служби Балакліського РВ ГУМВС України в Харківській області. Першою віце-міс стала сержант міліції Аліна Дикань, яка працює помічником чергового чергової частини Комінтернівського РВ міста Харкова. Ну а почесне звання «Міс в погонах 2013» у запеклій боротьбі завоювала капітан міліції, старший слідчий Орджонікідзевського РВ Тетяна Конельска. Крім того, глядачі обрали серед конкурсанток свою «Міс симпатій», якою вони визначили Яну Байрачну, міліціонера Київського райвідділу Харкова. Жодна учасниця конкурсу не залишилася без уваги та подарунків, які їм із задоволенням вручили колеги-чоловіки.

Завершився конкурс різнокольоровим та гучним феєрверком.

Отже, свято жіночої краси в ГУМВС Харківської області пройшло в атмосфері яскравого та незабутнього шоу. Воно подарувало усім багато позитивних емоцій та вразило великою кількістю феєричних концертних номерів і театральних мініатюр. Присутні на святі ще раз мали змогу переконатися, що в лавах харківської міліції несуть службу найкрасивіші та найталановитіші жінки.

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool