Харків: міліціонери затримали гвалтівника 11-річної дівчинки

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

Днями до правоохоронців Харківщини звернувся 33-річний місцевий мешканець. Він повідомив про те, що кілька днів тому, невідомий чоловік примушував вступити в статеві відносини неприроднім шляхом його 11-річну доньку.

Під час спілкування із правоохоронцями дівчинка повідомила прикмети зловмисника. В ході проведення оперативних заходів спільними діями працівників Валківської та Коломацької міліції у скоєнні злочину викрито 28-річного чоловіка, раніше засудженого за крадіжки. Зловмисник був затриманий неподалік від свого домоволодіння у покинутому домі.

Зі слів маленької дівчинки, зловмисник напав на неї близько 16-ої години, затягнув до покинутого домоволодіння та зґвалтував. Вказаний факт підтверджується довідкою лікаря. Залякана дівчинка про страшний злочин розповіла батькам лише через 5 днів, які негайно звернулися до міліції.

Слідчим відділом Валківського РВ відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 152 (зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також зґвалтування малолітньої) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років. 

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool