Громадський контроль сприяє якісним змінам у роботі органів влади, - Володимир Мартиненко

Травень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 1064 | Коментарі: 0

Про це радник Міністра внутрішніх справ заявив на засіданні робочої групи по співпраці і взаємодії громадськості з органами, що координуються МВС України, у Кіровоградській області, яке відбулося сьогодні, 3 травня, у Кропивницькому.

Під час зустрічі голова Громадської ради при МВС наголосив, що нині триває процес переформатування діяльності регіональних робочих груп, збільшення їх кількості, аби такий консультативно-дорадчий орган функціонував у кожній області.

Присутні також обговорили низку питань, що стосувалися поглиблення співпраці громадськості з місцевими органами влади, зокрема у напрямку вжиття заходів, що сприятимуть профілактиці правопорушень, фінансування їх реалізації у рамках відповідних програм.

Володимир Мартиненко закликав представників робочої групи вносити свої конструктивні пропозиції щодо вирішення існуючих проблем, втілення проектів, спрямованих на забезпечення безпеки громадян, надання державою якісних сервісних послуг населенню.

Наприкінці засідання Володимир Олександрович анонсував проведення у Києві чергового засідання Громадської ради при МВС України та запросив присутніх взяти у ньому участь, аби обмінятися досвідом роботи з представниками інших областей, запозичити позитивні напрацювання та визначитися з пріоритетними напрямками подальшої діяльності.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool