Громадська рада при ГУ Міндоходів у Кіровоградській області набула повноважень

Листопад 15, 2013 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

На засіданні Громадської ради при ГУ Міндоходів в області, яке відбулося 12 листопада, члени Громадської ради на чолі з головою дорадчого органу Ігорем Волковим обговорили та затвердили Положення про Громадську раду при ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

Крім цього було обрано заступників голови Громадської ради. Ними стали голова правління спілки підприємців у Кіровоградській області Тамара Самиляк та голова громадської організації „Суб‘єктів зовнішньоекономічної діяльності Дмитро Швець.
В ході зустрічі члени Громадської ради розглянули питання щодо створення комісій при ній, а також визначили актуальні теми, які будуть винесенні на обговорення на наступному зібранні.
У засіданні Громадської ради взяли участь начальник ГУ Міндоходів області Олександр Лебедєв та начальник Кіровоградської митниці Павло Скальський.
Звертаючись до членів Громадської ради Олександр Лебедєв запевнив, що Головне управління йтиме назустріч бізнесу та громадськості, а всі проблемні питання, які виникатимуть вирішуватиме в оперативному режимі. „Мої двері завжди відкрито. Якщо у вас виникатимуть пропозиції або зауваження щодо діяльності органів доходів і зборів області, я готовий зустрітися і обговорити їх”, - зазначив він.
Зі свого боку Павло Скальський також висловив переконання про готовність Кіровоградської митниці до комунікації та проведення спільної роботи у вирішенні нагальних питань, які виникають під час здійснення митних процедур.
Підбиваючи підсумки зустрічі голова Громадської ради зазначив, що усі процедури по формуванню Громадської ради при Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області завершено. „Сформовано остаточний склад Громадської ради та затверджено її положення. Отже, від сьогоднішнього дня Громадська рада набула своїх повноважень”, - підкреслив Ігор Волков.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool