Госпітальні бази Кіровоградщини забезпечать резервним електроживленням

Грудень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

Резервні генератори встановлять у тих госпітальних базах, які не мають власного живлення на екстрений випадок. Про це повідомив перший заступник голови ОДА Валерій Жалдак сьогодні, 3 грудня.

За його словами, очільник області Андрій Назаренко доручив створити робочу групу з обстеження стану електромереж у госпітальних базах, які лікують пацієнтів хворих на коронавірус.

«Зараз важливо і необхідно у найкоротші терміни провести огляд систем електропостачання, а також проінспектувати системи й заходи протипожежної безпеки», – сказав Валерій Жалдак.

Він нагадав, станом на сьогодні МОЗ визначило на Кіровоградщині 8 госпітальних баз: обласну лікарню, Центральну міську лікарню Кропивницького, Олександрійську міську лікарню, Добровеличківську, Маловисківську, Кропивницьку та Бобринецьку ЦРЛ, а також та обласний госпіталь.

«За прогнозами, значного навантаження на електромережі не передбачається. Проте незабаром нові кисневі станції запрацюють в обласній лікарні, Центральній міській лікарні Кропивницького, обласному госпіталі та Кропивницькій ЦРЛ. Відтак передбачаємо, що навантаження на мережу зросте. Тому лікарні мають мати резервне безперебійне джерело енергопостачання”, – наголосив заступник голови ОДА.

Валерій Жалдак зазначив, госпітальні бази, які не мають власного резервного живлення, забезпечать генераторами. Наразі підрозділи ДСНС відпрацьовують алгоритм дій для забезпечення постачання електроенергії на випадок аварій у госпітальних базах.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool