Головний рятувальник Кіровоградщини вітає всіх жінок

Березень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Любі наші жінки!
Від імені усіх чоловіків Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області вітаю вас з Міжнародним жіночим святом – 8 Березня!

Ваша присутність відчувається у кожній сфері нашого життя. Ви йдете пліч-о-пліч з нами, поділяючи і наші труднощі, і наші перемоги. Неможливо уявити жодного дня без краси, щастя, ніжності й турботи, які ви даруєте нам. Тепло вашої посмішки здатне розтопити найсуворіше чоловіче серце, а ваша краса рятує світ і надихає на найнеймовірніші подвиги, ніжний погляд наповнює світ яскравими фарбами, а ваше терпіння і віра в нас, чоловіків, допомагає подолати найскладніші перешкоди, робить досяжною будь-яку мету.
Сердечно бажаю, щоб і цього святкового березневого дня, і в усі наступні дні року щастя зігрівало вам серце, мрії здійснювались, мир і добробут панували у ваших родинах. А ми, чоловіки, робитимемо все, щоб ви були щасливими.

З повагою,
начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту

Віктор ФЕДОРЧАК
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool