Головний рятувальник Кіровоградщини привітав з 80-річним ювілеєм Бориса Антонова

Грудень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

8 грудня виповнилося 80 років співробітнику Управління ДСНС України у Кіровоградській області Антонову Борису Івановичу. 

Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк особисто привітав ветерана з таким поважним ювілеєм, вручив цінний подарунок та побажав міцного здоров’я, довголіття, бадьорості духу, негаснучої енергії, родинного тепла, щастя та благополуччя. 

Борис Іванович розпочав службу в Управлінні державної пожежної охорони УМВС Кіровоградської області у 1967 році. Відтоді працював заступником начальника 46-ї професійної пожежної частини м. Кіровограда, інспектором групи пожежної профілактики 46-ї ППЧ, провідним фахівцем відділу наглядово-профілактичної роботи на об’єктах та новобудовах в Головному управлінні МНС України в Кіровоградській області, а пізніше – в Управлінні Держтехногенбезпеки. Після виходу на пенсію Борис Іванович продовжує плідно трудитись на посаді фахівця 1-ї категоріїї відділу контролю за особливо важливими об’єктами та системами протипожежного захисту Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Наразі трудовий стаж у Службі порятунку ювіляра складає 50 років.

За високий професіоналізм, вагомий внесок у розбудову пожежної охорони області, а пізніше – пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини, відданість справі Борис Іванович Антонов був нагороджений нагрудним знаком Держпожбезпеки «За заслуги в забезпеченні протипожежного захисту» ІІ ступеня, почесною відзнакою Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України – орденом «Честь і слава» та медаллю «За доблесть і звитягу».

Колеги ювіляра приєднуються до привітань та бажають, щоб негаразди обходили стороною, а удача та добробут стали постійними супутниками на його життєвому шляху.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool