Головний рятівник області звертається до меканців Кіровоградшини

Лютий 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1233 | Коментарі: 0

Шановні громадяни!

Одна за одною протягом лютого широку громадськість держави сколихнули звістки про страшні трагедії на Миколаївщині, Донеччині та Вінничині, де загинули та травмувалися діти. Співчуваю горю та поділяю біль рідних і близьких загиблих.

А до вас, шановні жителі Кіровоградщини, звертаюся з настійним проханням, щоб не стати наступними у списку жертв руйнівної сили вогню, ретельно проревізуйте стан систем опалення та електронагрівальних приладів у власних оселях. Суворо дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час користування обігрівачами, електроприладами та пічним опаленням. Використовуйте лише справні прилади заводського виробництва і лише за призначенням. Постійно утримуйте справними печі і димарі, своєчасно очищайте їх від сажі, ремонтуйте та регулярно перевіряйте тягу.
Зберігайте сірники подалі від винахідливої малечі. Ні в якому разі не залишайте ввімкненими обігрівачі, газові плити та розтоплені печі під наглядом дітей. І взагалі, намагайтеся допитливих непосид постійно тримати в полі зору.
Окремо хочу застерегти громадян від виходу на лід, який за нинішніх нестійких температур є особливо небезпечним. Не дозволяйте дітям без нагляду гратися поблизу річок, ставків. Особливо будьте уважними у дні шкільних канікул.
Цінуйте своє життя, здоров’я та добробут!

Віктор ФЕДОРЧАК  начальник Територіального управління МНС у Кіровоградській області, генерал-майор служби цивільного захисту
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool