Головний рятівник Кіровоградщини вітає жителів Кіровоградщини

Серпень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1577 | Коментарі: 0

Шановні жителі області!
Від колективу УМНС України в Кіровоградській області та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди 20-ї річниці незалежності України!


24 серпня 1991 року – ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Сьогодні наше завдання – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум наших зусиль аби наблизити пору розквіту України.
Бажаю міцного здоров’я, особистого щастя, добра і благополуччя. Нехай день прийдешній принесе вам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому – Україна.
Зі святом вас! З Днем Незалежності!


З повагою
начальник УМНС України
в Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор Федорчак
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool