Головний міліціонер області вітає кіровоградців

Вересень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1590 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці та гості міста! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 257-ої річниці з дня заснування Кіровограда!

Місто з багатолітньою історією від давніх часів і до сьогодні зростило чимало видатних українців, які своєю самовідданою працею сприяли процвітанню рідного краю, прославляючи його ім’я в Україні і далеко за її межами.
Це свято єднає усіх, хто народився, живе та працює в Кіровограді, адже історія обласного центру – це історія кожного з нас, усі здобутки і негаразди, перемоги чи поразки міста відлунням озиваються у серцях десятків тисяч його мешканців. Ми разом докладаємо зусиль для подальшого розвитку і благополуччя Кіровограда.
Бажаю всім кіровоградцям добробуту та оптимізму, натхнення і впевненості у власних силах. Будьте здорові та щасливі, любіть своє місто і прекрасний степовий край.
Зі святом Вас!


З повагою начальник УМВС України в Кіровоградській області К.М. Пожидаєв
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool