Голові Херсонської обласної ради повідомлено про підозру в організації вбивства

Лютий 11, 2019 | Новини | Переглядів: 547 | Коментарі: 0

Генеральною прокуратурою України 11 лютого 2019 року голові Херсонської обласної ради повідомлено про підозру в організації вбивства, вчиненого з корисливих мотивів, на замовлення, з особливою жорстокістю, за попередньою змовою групою осіб, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 27, п.п. 4, 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Юрій Луценко взяв під особистий контроль розслідування кримінального провадження за фактом нападу 31.07.2018 року на в.о. керуючої справами Херсонської міської ради Катерини Гандзюк.

Кримінальне провадження за фактом нападу було перекваліфіковано на ч. 2 ст. 15, п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України – замах на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю. Під час розслідування вказаного провадження було проведено майже 400 допитів, понад 20 експертиз, перевірки на детекторі брехні та інші процесуальні дії.

Також нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool