Голова ОДА доручив Службі автомобільних доріг розпочати ремонт автошляхів за сприятливої погоди

Березень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 740 | Коментарі: 0

Таке завдання Сергій Кузьменко поставив перед керівником Служби автомобільних доріг в області під час апаратної наради.

- Зима закінчилася, а тому слід розпочинати роботи з відновлення та ремонту автошляхів, - зазначив Сергій Кузьменко. – Дороги, що потребують капітального або середнього ремонту знаходяться нині не в найкращому стані.
Тож керівник області доручив очільнику Служби автомобільних доріг Вадиму Коюденку вжити невідкладних заходів для безпечного проїзду на автошляхах Кіровоградщини. – За сприятливих погодних умов слід розпочинати ямкові ремонти, що мають бути виконані в якомога короткі терміни.
За словами голови ОДА, до початку будівельних робіт слід завершити відповідні тендерні процедури. - Сподіваюсь, по перехідним проектам відновимо ремонтні роботи вже у квітні, - зауважив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool