Голова Кіровоградської ОДА познайомився з Беррі Джозефом Рідом

Лютий 13, 2020 | Новини | Переглядів: 4311 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь поспілкувався про перспективи подальшої співпраці з керівником програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Беррі Джозефом Рідом.

Зустріч відбулась сьогодні, 13 лютого, у рамках робочого візиту Андрія Балоня в Новоукраїнку.

«Висловлюю слова подяки представникам програми «DOBRE», які в партнерстві з американськими колегами працюють з Новоукраїнською ОТГ, допомагають знаходити фінансові ресурси на реалізацію важливих соціальних проєктів та імплементують досвід у конкретні справи. Впевнений, що в перспективі співпраця буде такою ж результативною», – відзначив керівник ОДА.

Після знайомства Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний показав Андрію Балоню та Беррі Джозефу Ріду роботу Центру соціальних послуг. На обліку в закладі перебуває 671 людина, із цієї кількості 79 осіб мають обмежені фізичні можливості. Працівники центру надають їм ряд послуг. Зокрема йдеться про догляд вдома, соціальну адаптацію та можливість скористатись «соціальним таксі».

Наприкінці зустрічі Андрій Балонь вручив ключі від нового електроскутера Анатолію Гончару. Чоловік має інвалідність I групи, а тому обмежений у фізичних можливостях. Технічний засіб був придбаний за державний кошт за сприяння Андрія Балоня та Олександра Корінного.

Голова Кіровоградської ОДА познайомився з Беррі Джозефом Рідом


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool