«Геліос» - «Зірка» 3:2

Вересень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1640 | Коментарі: 0

В матчі 11-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» в Харкові зустрічалася з місцевим «Геліосом».

Перші хвилини матчу не порадували кіровоградських шанувальників футболу. Вже на шості хвилині матчу Сергій Борзенко результативно головою замкнув передачу Кікотя зі штрафного – 1:0 на користь господарів. Відразу по цьому харківчани провели другу небезпечну атаку: центральні захисники гостей ліквідували загрозу воротам. Через три хвилини гості отямилися від пропущеного м’яча і мали чудову нагоду зрівняти рахунок на табло – Роман Бочкур, перебуваючи в центрі штрафного майданчику суперника, головою пробив поруч з дев’яткою воріт «Геліоса». Після такого жвавого початку матчу впав темп гри, більше було боротьби в центрі поля. В середині тайму півзахисник гостей помилився і ледь це не коштувало пропущеного м’яча: Кривошеєв, на щастя, пробив в руки Андрію Товту. А на 24-ій хвилині зустрічі Андрій Шибко скористався не злагодженою грою в обороні гравців суперника, і пройшовши по центру до лінії штрафного майданчику «Геліоса», влучно пробив у правий нижній кут воріт господарів – 1:1. Це перший м’яч Андрія після його повернення до кіровоградської команди.
Після п’ятихвилинки затишшя «Геліос» провів кілька небезпечних атак. Знову на вістрі атаки господарів був Сергій Борзенко: м’яч після його удару пролетів поруч зі штангою воріт «Зірки». На 34-ій хвилині зустрічі футбольна фортуна була на боці кіровоградців: після удару Кандаурова гостей «врятував» каркас їх воріт. А через три хвилини знову невпевнено в цій грі зіграв голкіпер «Зірки» Андрій Товт: Корольчук зі штрафного закинув м’яч за «комірець» голкіперу гостей – 2:1. З таким рахунком команди пішли на перерву.
Кіровоградці після перерви пішли великими силами вперед з бажанням якомога швидше відігратися. Інколи по декілька хвилин гості «закривали» суперника на їх половині поля, але от вигоди з цього отримати не могли. Більш пам’ятний момент був за участі Олександра Батальського, який після передачі Онгфіанга пробив головою вище воріт «Геліоса». Господарі сподівалися на свої контратаки, котрі були досить небезпечними. Так, Качур пробив вище воріт «Зірки», Расков не реалізував вихід один на один з Товтом.
Господарі не рідко порушували правила на своїй половині поля проти футболістів «Зірки». На жаль, виконання кіровоградцями стандартних положень бажало кращого. А от суперник даний футбольний компонент вміло використовував. Тарасенко влучно з 20 метрів виконав штрафний удар, який було призначено за порушення правил проти нього з боку Крижанівського. В подальшому у виконанні гостей були сумбурні атаки, які не приносили успіху. І лише на 88-ій хвилині Олександру Скляру вдався удар, після якого м’яч влетів у дальній кут воріт суперника – гол-красень. В гостей часу на більше не вистачило. Футболісти «Геліоса» за допомогою футбольних хитрощів затягували час матчу. В підсумку матч закінчився перемогою «Геліоса» з рахунком 3:2.

за матеріалами http://fczirka.com.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool