«Гайворонський експрес» закрив сезон (ФОТО)

Грудень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

Відбувся останній у цьому році ретро-тур з паровозом Гр-280 за маршрутом Гайворон — Бершадь.

Відбувся останній у цьому році ретро-тур з паровозом Гр-280 за маршрутом Гайворон — Бершадь.

Відбувся останній у цьому році ретро-тур з паровозом Гр-280 за маршрутом Гайворон — Бершадь.


У минулу суботу столицю українських вузькоколійок відвідали 145 туристів та любителів залізниці зі всієї України, серед них три туристичні групи з Києва, Вінниці та Одеси. На учасників подорожі чекала вже традиційна поїздка ретро-потягом із захоплюючими екскурсіями, гаряча уха та куліш зі шкварками на березі Південного Бугу, веселі українські пісні й танці на різдвяну тематику, запашний глінтвейн і благодійний новорічний ярмарок від Гайворонської та Бершадської громад. Склад поїзда був звичайний: паровоз Гр-280 і чотири пасажирські вагони Pafawag.

Водночас на честь різдвяно-новорічних свят найактивніші працівники Гайворонської вузькоколійки були нагороджені почесними грамотами Укрзалізниці та невеличкими пам'ятними подарунками. Керівник напрямку вузькоколійних залізниць та ретро-техніки Укрзалізниці Олег Заблудовський разом з Гайворонським міським головою Романом Волуйко привітали працівників локомотивного, вагонного господарств, а також господарства руху та колії, які протягом цього непростого року гідно виконували свою роботу, забезпечували функціонування надважливого соціального сполучення для жителів віддалених регіонів, сприяли розвитку туристичного потенціалу та позитивного іміджу товариства.  

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool