Гала-концерт пройшов у Кіровоградській філармонії

Травень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1287 | Коментарі: 0

19 травня в залі Кіровоградської обласної філармонії відбувся гала-концерт спільного творчого проекту управління освіти Кіровоградської міської ради та Кіровоградської обласної дитячої філармонії «Дитячий внесок у творчість міста».

Учасників фінального виступу кращих колективів кіровоградських закладів освіти тепло привітали заступник міського голови Сергій Колодяжний та начальник управління освіти Кіровоградської міської освіти Лариса Костенко.
Увазі глядачів були представлені виступи вихованців зразкових хореографічних ансамблів «Алегро», «Анюта», «Вікторія», «Дебют», «Надія», «Еліна».
Переможці та учасники проекту були нагороджені грамотами та сертифікатами Кіровоградської обласної філармонії на безкоштовне відвідування концертів Дитячої філармонії у 2015-2016 роках.

джерело Фото Івана Леонова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool