Фотовернісаж «Я і книга» у Кіровограді

Вересень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1397 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 вересня 2011 року о 12 годині біля центральної міської бібліотеки (пл. Дружби народів, 6) відбудеться фотовернісаж "Ми і книга".

Тут будуть підводені підсумки конкурсу фотографій, започаткованого Кіровоградською МЦБС. Конкурс - відкритий, до участі запрошувалися бібліотекарі та читачі філій, незалежно від віку, місця проживання і роду занять. Привернути увагу до читання, книги і бібліотеки – ось головна мета конкурсу, наголосила директор МЦБС Світлана Тимків.
Конкурсанти мали створити цикл фотографій про бібліотеки, книги і їх читачів, про бібліотекарів. Найкращі роботи будуть оформлені у вигляді «мандруючої виставки», яка демонструватиметься протягом року в бібліотеках – учасницях проекту, а також на інших виставкових майданчиках. .Конкурс стартував 1 січня 2011 року і проходив протягом 8 місяців. Було надіслано 103 світлини. З фотороботами можна ознайомитись на сайті централізованої бібліотечної системи. Їх вже переглянули понад 20 тис. відвідувачів
Додаткову інформацію можна отримати у центральній міській бібліотеці.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool