Фінішувала VII Всеукраїнська велоестафета

Вересень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1404 | Коментарі: 0

2-го вересня 50 велосипедистів стартували з Луганська, Севастополя, Вінниці, Хмельницького і Тернополя. Впродовж цих днів вони подолали 5000 кілометрів та завітали до 200 міст нашої держави, в яких на знак підтримки здорового способу життя до них приєднувались нові учасники.

Від Кіровоградської області до колони велосипедистів приєдналися десять велосипедистів дитячо-юнацьких спортивних шкіл області, серед яких представники Новгородківської дитячо-юнацької спортивної школи ФСТ „Колос”, ДЮСШ „Радій-вело” ФСТ „Україна” та ДЮСШ №1 Кіровоградського міськвиконкому. Наша команда велосипедистів пронесла прапор області по всій території України.
На фініші, в День фізичної культури та спорту, вело-колона налічувала 400 учасників. Всі вони були нагороджені медалями, дипломами та подарунками.
Участь у нагородженні учасників взяли:
Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафович Сафіуллін, Президент Нацiональниого олiмпiйського комiтету України Сергій Назарович БУБКА, Голова спортивного комітету України Ілля Миколайович Шевляк, директор Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Петро Михайлович Мартин.
Всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну!" дуже популярний велотур, і важливий не тільки як спортивна подія, він має стати національною гордістю, ще одним поштовхом до спортивної самореалізації і здійснення мрій. Кожен учасник не тільки відчув гордість за себе й своїх друзів, з якими він подолав таку велику відстань, але й вдячність численним вболівальникам, які допомагали їм долати труднощі та супроводжували своєю підтримкою протягом всієї подорожі.

Фінішувала VII Всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну!" (ФОТО)

Фінішувала VII Всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну!" (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool