Фінансову допомогу на утеплення багатоквартирних будинків зможуть отримати жителі Кіровоградщини

Листопад 26, 2021 | Новини | Переглядів: 1418 | Коментарі: 0

Фінансову допомогу з обласного бюджету на енергомодернізацію житла зможуть отримати співвласники багатоквартирних будинків області.

Відповідну програму погодили депутати на постійній комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва та використання природних ресурсів 25 листопада.

Згідно з умовами програми Фонду енергоефективності "Енергодім", ОСББ Кіровоградщини можуть отримати за однією заявою 80 тисяч гривень для реалізації проєктів, передбачених пакетом «Легкий», та 100 тисяч гривень для пакету «Комплексний».

Станом на 1 листопада 2021 року Фонд отримав 54 заяви, які передбачають комплексне утеплення будинків, зокрема в Кропивницькому – 5, Знам’янці – 1, Олександрії – 33, Світловодську – 15.

Програма запланована на 2022-2023 роки та передбачає 7 мільйонів гривень фінансування з обласного бюджету. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool