Фатальне застілля на Кіровоградщині

Липень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1269 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні тяжкого злочину 17-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До міськвідділу міліції надійшло повідомлення від бригади швидкої допомоги про те, що в одному із будинків виявлено труп чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявися 57-річний господар помешкання. На тілі чоловіка було виявлено тілесні ушкодження в області голови.
Попередньо встановлено, що олександрієць у себе вдома розпивав спиртні напої із 17-річним місцевим жителем, який під час сварки побив старшого товариша. У результаті чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді крововиливу та закритої черепно-мозкової травми, які і стали для нього фатальними.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool