Фахівців Держпраці долучили до проєкту з працевлаштування переселенців на Кіровоградщині

Травень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

Регіональний центр розвитку послуг залучив фахівців управління Держпраці в області до проєкту з працевлаштування переселенців. Меморандум про співпрацю підписали керівники установ сьогодні, 5 травня.

Як зазначила виконуюча обов‘язки директора комунального підприємства «Регіональний центр розвитку послуг» Марина Осіпова, співпраця також передбачатиме консультування роботодавців із питань працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

«Кіровоградщина продовжує приймати людей і одним із пріоритетних наших завдань нашого проєкту є допомогти їм якомога швидше адаптуватися у соціальне життя нашої області. Тепер у цьому нам допомагатимуть фахівці управління Держпраці в частині правильного оформлення труддових відносин», - пояснила Марина Осіпова.

Виконання меморандуму здійснюватиметься у рамках реалізації проєкту із працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, раніше комунальне підприємство «Регіональний центр розвитку послуг» Кіровоградської обласної ради відкривав центр працевлаштування для вимушених переселенців.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool