Двох неповнолітніх кіровоградців знайшли менше, ніж за годину з моменту повідомлення про їх зникнення

Грудень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області знайшли та повернули матері двох малолітніх дітей, які зникли з дому за її відсутності. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

30 листопада о 20.10 до Кіровського відділу міліції надійшло повідомлення від 27-річної місцевої жительки про зникнення двох її синів 5 та 7 років. Жінка розповіла, що після 13.00 пішла з дому у справах і залишила дітей самих, а коли повернулася ввечері, то виявила їх відсутність.

Правоохоронці терміново почали пошуки хлопчиків. Працівники кримінальної міліції у справах дітей, карного розшуку та інших служб були задіяні до проведення першочергових заходів щодо встановлення місця знаходження неповнолітніх. Орієнтування на зниклих малюків отримали також наряди патрульно-постової служи та Державтоінспекції.
Знайшли маленьких мандрівників менше, ніж за годину з моменту повідомлення про їх зникнення.
Під час відпрацювання території в одному із супермаркетів міста увагу працівників Державної служби охорони привернули два хлопчики, які без дорослих перебували у торговельному закладі, та за описом були схожими на дітей, що зникли.
У результаті проведення подальшої перевірки правоохоронці встановили, що братики дійсно, залишившись вдома без нагляду, вирішили погуляти і вийшли з квартири. Спочатку ходили по вулицях, а потім під вечір зайшли до супермаркету, де їх знайшли та повернули матері.
Працівники Кіровського відділу міліції стосовно жительки обласного центру за ст. 184 КупАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) склали адміністративні матеріали, які наразі передано до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool