Дві кіровоградки потрапили до фінального етапу Всеукраїнського пісенного фестивалю

Травень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1525 | Коментарі: 0

Наші дівчатка-Марійка Сухонос та Михайленко Софія отримали перемогу у першому етапі відбору на Всеукраїнський пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з обмеженими можливостями, який проходитиме у м. Вінниці 26-27 травня 2016 року.

Відбір фіналістів проходив шляхом голосування та оцінювання експертного журі. У результаті було відібрано 20 учасників фінального етапу за двома віковими категоріями:10-16 років (в яку потрапили і дві кіровоградки);17-23 роки ( по 10 осіб у кожній віковій категорії) .

Переможці фестивалю-конкурсу «Золотий птах» будуть представляти Україну на ХХ пісенному фестивалі «Чехочинські творчі зустрічі» в липні 2016 року.
Тож, побажаємо нашим дівчаткам успіху та перемоги!!

Ельміра Небесна


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool